Национална седмица на четенето 11-15.12.2017 година

[highlight][/highlight][highlight][/highlight]

Учениците от III “а” клас, IV “а” клас с класни ръководители г-жа Д. Василева и г-жа Н. Йорданова и децата от подготвителните групи с учители г-жа Р. Стоянова и г-жа Н. Кирязова се включиха в провеждането  на Националната седмица на четенето 11 – 15.12.2017 година.

 

В понеделник любими приказни герои гостуваха на най-малките.

Във вторник в III “а” и  IV “а” клас се проведоха се проведоха състезания за най-добър четец и разказвач. Учениците премериха сили и в конкурс за правопис и краснопис.

В сряда се осъществи инициативата “Ден на книгата”, свързана с подаряване на детски книги. Бе проведена информационна среща с родители за подкрепа на деца и ученици, които имат проблеми с езиковото развитие.

Четвъртък: В този ден “Маратонът на четенето” завърши с изработването на плакат – “Децата, които четат  – успяват!”.

Петък: Националната седмица на четенето 2017  бе закрита с тържество, на което, се представиха резултатите от реализираните дейности.

Представител на родителската общност изрази благодарност за професионализма и любовта, с която работят учителите в СУ “Елин Пелин”. Директорът, госпожа Донка Иванова, връчи грамоти на отличниците

Учениците от III “а”  и  IV “а” клас зарадваха с подарък, книжка за оцветяване “Дядо и ряпа” най-малките възпитаници на училището – децата от подготвителните групи.

Всички участници останаха удовлетворени от участието си в тази инициатива!