Награди 2019/2020


Учениците от 10 а клас – паралелка с професия „Танцьор“ с ръководител Галя Желева и ХТТС с ръководител Тодор Тодоров участваха и се представиха отлично в
откриването на септемврийското съвещание на директорите на варненските училища.

Учениците от ХТТС с ръководители Тодор Тодоров взеха участие в празника на
кметство „Одесос”.

Учениците от ХТТС с ръководител Тодор Тодоров участваха в концерта, посветен наДеня на Народните будители.
Учениците от ХТТС взеха участие и в „Носия и танцувай“ – благотворително събитие, организирано от фондация „Българин“.


Учениците от Детския танцов състав с ръководител Радослав Иванов участваха в тържествения концерт по случай Запалването на Коледната елха на площад
„Независимост“- Варна.
На проведеното събрание – годишен отчет на Общинската комисия за БППМН с темпераментните си изпълнения новогодишно-коледен поздрав към всички отправиха танцьорите от ХТТС с ръководител Тодор Тодоров.

[Best_Wordpress_Gallery id=“230″ gal_title=“КОЛЕДУВАНЕ ПРИ КМЕТА НА ВАРНА“]

Учениците от Детския танцов състав с ръководител Радослав Иванов участваха в благотворителния концерт, организиран от БЧК.
Учениците от ХТТС с ръководител Тодор Тодоров участваха в Коледните общоградски празници – „Дряновица“ в ДКС Варна.
Коледари от ХТТС с ръководител Радослав Иванов посетиха ДГ „Палечко“ и Френския лицей, като пяха коледарски песни, наричаха и танцуваха за здраве и берекет.

[Best_Wordpress_Gallery id=“220″ gal_title=“коледуване палечко“]

Коледари от училището дадоха своята благословия и отправиха пожелания за успешна година към кмета на район „Одесос”.

[Best_Wordpress_Gallery id=“225″ gal_title=“КОЛЕДУВАНЕ КМЕТСТВО ОДЕСОС“]

Учениците от Детския танцов състав с ръководител Радослав Иванов и учениците от 10а клас – паралелка с професия „Танцьор“ с ръководител Галя Желева участваха в Коледния концерт, организиран от Дружеството на хореографите.
Учениците от Детския танцов състав с ръководител Радослав Иванов участваха в концерт на Коледния базар, организиран от Община Варна.
Участвахме онлайн в Концерт на училищата с изучаване на музика и хореография в България през месец май, по повод 11 май.
Над 500 участници имаше на Национален музикален фестивал „Пролетно надиграване“ във Варна. Фолклорният празник изпъстри с ритъм и настроение
гостоприемните атриуми на Grand Mall на 01.03.2020 г. Рекордният брой талантливи млади участници се състезаваха за престижните отличия пред жури от уважавани изпълнители и преподаватели – авторитети в българската фолклористика. Журито оценява състезателите по майсторство на изпълнение, сценично поведение и въздействие, а също – подбор на музикален съпровод, костюм и реквизит.
Учениците от 10 а клас – паралелка с професия „Танцьор“ с ръководител Галя Желева завоюваха трето място.